måndag 1 juni 2009

Blame it on the a a a a a alcohol

Tjoflöjt!

Fredags Slagt brukar vara riktigt lama, och det är ingen överdrift. Men i fredes var det hur kul som helst! :D Jag och "Little J" var ute och svängde de lurviga! När vi kom till Slaughterhouse så var det typ två personer på dansgolvet så vi kom fram till att vi skulle störa oss lite med Black Jack killarna, de som dealar då alltså. Så vi drog in cash till dem och på köpet fick vi lära oss spela 21 av "Olof Mellberg". Jag lovar han var skitlik! Och vi dansade loss på mitt saknade RnB golv :D Var dessutom där till stängning!


Lite kasst att de inte ens hade vår theme song...

I party like a rockstar,
look like a moviestar,
play like an allstar,
f*ck like a pornstar,
Baby, I'm a superstar


I vilket fall som, det var inte förrän efter det som saker och ting började spåra ut, Jess och jag fick plocka upp vissa fyllefolk utanför. Taxi till Bo01 var alldeles för dyrt så vi gick dit, vilket i och för sig är okej. Men sen fick vi ju för oss att se soluppgången, vandra på Ribban och till slut hela vägen hem! Höll på att törsta ihjäl, blev omkörda av bevakningsbilar som tittade konstigt! Kom hem 07:50 och sjöng för mamma, som fyllde år på lördagen, sen somnade jag gott tills klockan blev 11! Sen var det kalas för min plastkusin (?).

Kalas,kalas,kalas hela dagen lång, sen fick jag för mig att blondera Fias hår (igen). Och det blev GULT, snart har hon haft alla färger. På lördagen efter mammas kalas färgade vi det igen och nu är det väl okej tror jag :D Men det blir ju alltid så när man ska gå från brunett till blondin över en natt! Jag har sett värre i alla fall :D



Så nu har jag nog snart överskridit maxantalet för tecken i ett inlägg :D
Och som vanligt kan jag garantera att det bara är en massa svammel om absolut ingenting! Jag satt och hade en lång diskussion med min pappa om att folk inte har något liv. Och jag har inte heller något liv men lika glad är jag för det! Skaffa dej ett liv tjejen!

Blame it on the vodka
Blame it on the henny
Blame it on the blue tap
Got you feeling dizzy

Blame it on the a a a a a alcohol!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar