tisdag 16 juni 2009

Everytime I try to fly I fall without my wings I feel so small, I guess I need you baby

London baby!

Vilken helg. Vi lämnade Sveriges pissiga höstväder för en helg i 100% högsommarvärme. Smart som man är packar man alltid jeans men de var ju omöjligt att ha annat än kjol och sandaler på sig. Ändå var det svettigt som i en ugn, duschen besökte man minst 2ggr/dag.

Hotellet var jättefint och vi var riktiga turister med kartor och kameror i högsta hugg. Eller i alla fall första dagen. Jag hade många underbara bilder att visa men så kan det gå när man slarvar bort kameran i taxin första kvällen. Hrm...

Shoppingen var . . . vild är nog det bästa sättet att beskriva det på. Primark (hade jag hatat om det legat här hemma) var budget shopping på riktigt! 1£ för solglasögon och 13£ för festklänningar. Helt sjuka priser. Det var sjukt med folk därinne, men eftersom jag var turist så var det bara att djura igenom hela butiken! :) Topshop = Heaven, vi var där säkert minst två timmar varje dag. Så med andra ord blev det en hel den prylar med hem!

To the main event,
THE CIRCUS starring BRITNEY SPEARS!

Tryck här för hela introt med circus & you want a piece of me

Vilken show är allt jag kan säga. Är det inte Perez Hilton som introducerar henne eller ser jag helt snett. Bara det att hon hade Ciara som förband säger väl allt! Love, Sex & Magic och Taking back my love var bara klockrena! One,two step. Ja listan kan göras lång redan där. Som om inte det var nog så hade hon hela Big Apple Circus där som showade, det var inte en sekunds dötid. Det var då man hade som mest ångest för att kameran var nowhere to be found, men det löstes lite med telefonen :D Everytime var den enda låten hon sjöng "live" och den var bara så fin.

Vi plankade ut från tunnelbanan och på bussen för vi hade köpt fel biljett ^^ Klockan 18:30 var vi framme på o2 arena och 23:30 tog vi båten över Themsen förbi London Eye, Big Ben och allt det där. Ganska länge för att vara en konsert om man frågar mig, det var verkligen the Circus starring Britney.

She knows how to put on a show!

Utelivet testade vi också på med exeptionella resultat. Om man tyckte det gick vilt till på slagt, haha. Vi har kommit fram till att "ligan" inte riktigt kan lämna oss ensamma sådär i så stora storstäder som London. Det går riktigt vilt till då kan jag säga :D Men vi ville ju ha äventyr!
Bussarna är absolut galna och vi har nästan tagit livet av oss flera gånger, men det känns ju ändå som om man ska dö så fort man sätter sig i en bil där. Inte nog med att de kör på fel sida de kör överallt!
Och jag har blivit jagad av äckliga mördarfåglar! =/ De fattar ju inte att de ska försvinna förrän man sparkar på dem, men de är ändå djur så det kan man inte göra. Vad finns det då för annat val än att skrika, springa och vara på gränsen till tårar? Alla engelskmännen runt om oss tyckte det var riktigt roligt och vek sig av skratt helt ogenerat runt om oss. Där tyckte jag synd om mig själv.

Resans bästa var utan tvekan detta:
Vi: "We are going to Grand Plaza"
Taxi: "Where is that?"
Vi: "400m from Hyde park"
Taxi: (förvirrad cykeltaxi)"Okey..."
Vi: vidare till nästa taxi och upprepar allt två gånger till!
För det första vem svara något sådant!? 400 meter? I vilken riktning? I princip kan det alltså ligga var som helst! :P

Nu är man tillbaka i gråa Sverige, vädret är till och med sämre här än där...
Vardagen väntar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar