torsdag 25 mars 2010

Jeans Jeans Jeans!


Sitter och läser bilagan till nya Café tidningen, det är mycket roligare med herr mode än med tjejmode. Det har blivit så hypat att kleti och pleti ska vara lika moderiktiga som Kate Moss, alla försöker vara moderiktigt orginella men istället ser alla ut som en miniversion av tjejen på Gina Tricot affisherna. Vill man vara moderiktig får man istället bli all in och avant garde och hela paketet i stil med style rookie.

Killar å andra sidan är fortfarande fast i "jeans-tisha-tjocktröja"-syndromet (dock inte alla men många). Jag tycker alla killar borde lusläsa Café och King och följa alla råden! Bli modefetischister och hitta billigare versioner av Whyred, Acne, Filippa K, Tiger osv. om man nu inte har lyckan att kunna frossa i alla märkena på Spirit. För finns det något snyggare än en härligt ostylat-mega stylat kill mode.

Nu har jag lusläst bilagan om alla vårens heta jeans, för våren 2010 är all-about-jeans! Och det är otroligt hett enligt mig. Sådär härligt sexigt ruffigt som Johnny Depp på 90-talet! Mjau! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar