onsdag 16 september 2009

If it wasn't for me I know what we had was definitely gonna last

Hemma,

Man tror alltid att det är måndag när en mässa börjar och fredag när en mässa slutar, så allt innan och efter är bara helg. Tyvärr är fallet inte riktigt så utan tvärt om, vilket innebär att när man är trött efter en mässa och man tror att man kan få vila en sekund. Då kan man lika gärna tänka om! För det är måndag direkt och det är bara jobb som gäller. Jag skulle gärna vilja ha en dag ledigt nu, men det ser illa ut. Får man verkligen jobba veckor i sträck utan att vila en enda dag? Life is life, nana na na na

Vår monter på GDS var riktigt cool, de hade byggt ett träd mitt i och hängt skor i det! Som om inte det var nog var det också en gigantisk högtalare till en I-Pod. Hur sick är inte det?

GDS är en relativt stor mässa och det kommer leverantörer och inköpare från alla länder, men det brukar aldrig hända något kul. Men denna gången hade han som håller i alla "Hippie-montrar" ordnat en fest efter stängning. Gratis mat, gratis dricka och allt det där jag berättade. Själv han (som vi kallar Eddie the Eagle) en riktig hippie, han ser ut som om han inte har duschat på en vecka (har han säkert inte), men han är så snor rik så han gör bara sådana här saker för att ha kul. I princip. Throwing money around.

Hippie montrarna


Festen var iaf kul, bara gamlingar men jag brukar ha jävligt kul med de där säljarna på vårt företag (de är helt sjuka i huvudet! särskillt belgaren Luc). Denna gången träffade jag en nu kompis, han var en gammal gubbe som bara öste på dansgolvet med blomkransar överallt! Vaddå att man blir trött när man är gammal? Not here we ain't! Eller så gick han på något... För övrigt så håller de något äldre också fortfarande på att dansa på bord och stolar, det är då man blir något chockad!

Aja back to life!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar